FC Groningen haalt geblesseerde speler in huis: 'Voor ons geen enkel beletsel'

FC Groningen haalt geblesseerde speler in huis: 'Voor ons geen enkel beletsel'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 15:55do 13-08-2020 om 15:55

FC Groningen heeft met Patrick Joosten een geblesseerde speler vastgelegd. Volgens technische directeur Mark-Jan Fledderus erkent dat de 24-jarige aanvaller tijd nodig heeft.

Joosten, die vorige week overkwam van FC Utrecht, kan pas over drie weken met de groepstraining beginnen in Groningen. Op de vraag van het Dagblad van het Noorden of 'dat nou wel zo handig is', antwoordt Fledderus: "Hij heeft bij FC Utrecht in de voorbereiding inderdaad een dingetje gehad met zijn enkel, maar daar is verder niets ernstigs mee aan de hand."

"We hebben hem uiteraard uitgebreid medisch gescreend", benadrukt de Groningen-directeur. "Joosten is een veel langer traject geweest. Er was voor ons geen enkel beletsel om hem een driejarig contract aan te bieden. Hij is verder gewoon fit. We kunnen hem optrainen en in de tussentijd kan hij alvast wennen."

Groningen versterkte zich deze zomer met onder meer Wessel Dammers, Damil Dankerlui en natuurlijk Arjen Robben, maar moest Deyovaisio Zeefuik en aanvoerder Mike te Wierik laten gaan. Het is volgens Fledderus 'een beetje hollen en stilstaan deze zomer. "De transfers van Deyo Zeefuik, Damil Dankerlui en Patrick Joosten zijn afgerond, maar nu spelen er weer andere dingen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws