FC Barcelona pakt flink uit en legt nieuwe trainer Koeman in de watten

FC Barcelona pakt flink uit en legt nieuwe trainer Koeman in de watten

18-08-2020 17:18 Laatste update: 17:30
122

FC Barcelona legt Ronald Koeman flink in de watten, zo is te zien op beelden die in bezit zijn van De Telegraaf. Voorzitter Josep Mario Bartomeu heeft voor de 57-jarige Zaandammer het duurste en grootste privéjet afgehuurd.

Bartomeu vond het belangrijk om zijn nieuwe hoofdtrainer comfort te bieden en regelde daarom het meest luxueze privéjet dat op Schiphol beschikbaar was. 'Om exact 15.00 uur steeg de Embraer Legacy 650, een superieur vliegtuig met grote straalmotoren, op vanaf Schiphol-Oost', schrijft De Telegraaf. Er passen in totaal veertien mensen in het vliegtuig.

Koeman stapte dinsdagmiddag samen met zaakwaarnemer Rob Jansen en de crew op het privéjet. 'Een Embraer Legacy 650 is volgens een medewerker van het bedrijf 'een private jet waarin de absolute vips de wereld rond worden gevlogen'', aldus de krant.

Het vliegtuig heeft tien grote luxe, lederen stoelen, een driezitsbank om onderweg op te liggen of te relaxen, een voorraad champagne en alle andere voorzieningen om de reis zo comfortabel mogelijk te maken, schrijft De Telegraaf, dat zag dat Koeman 'uiterst relaxed oogde' toen hij aan boord ging.

Bekijk hier de foto's van Koeman op Schiphol