'De vraag is of Memphis goed genoeg is voor FC Barcelona, ik denk van niet'

'De vraag is of Memphis goed genoeg is voor FC Barcelona, ik denk van niet'

18-08-2020 22:19
77

Kenneth Perez vraagt zich af of Memphis Depay goed genoeg is voor FC Barcelona, mocht Ronald Koeman hem mee willen nemen naar Camp Nou. Het speculeren over nieuwe spelers is al een tijdje in volle gang.

Koeman en Memphis werkten goed met elkaar samen bij het Nederlands elftal en dus is de optelsom snel gemaakt wanneer eerstgenoemde naar Barcelona gaat. Perez plaatst vraagtekens. "Spelen bij Barcelona is het allerhoogste waar je uit kunt kiezen. De vraag is: is Memphis goed genoeg, of is dat omdat hij in Oranje de beste optie voor die positie is en daarom zo gezien wordt?", vraagt Perez zich af bij Voetbalpraat op FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Perez denkt van niet. "Manchester United heeft het geprobeerd, maar hij kwam van PSV, wilde nummer zeven en alles moest om hem draaien. Misschien heeft hij daar iets van geleerd zodat hij meekan in de absolute top. Maar omdat hij een half jaar geblesseerd is geweest, lijkt het me goed dat hij eerst bij Olympique Lyon aan spelen toekomt en zijn niveau haalt."

Perez denkt dat slechts twee Nederlanders geschikt zijn voor Barcelona. "Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt. Alleen die twee, maar ik denk dat er betere keuzes zijn."