'Willem II wijst Belgische clubs af en hoopt op recordtransfer voor Ndayishimiye'

'Willem II wijst Belgische clubs af en hoopt op recordtransfer voor Ndayishimiye'

22-08-2020 20:17
27

Standard Luik en AA Gent hebben geprobeerd om Mike Trésor Ndayishimiye naar België te halen. De twee topclubs van onze zuiderburen gingen in gesprek met Willem II, maar werden resoluut de deur gewezen.

Standard ging met een bod van ongeveer 2,5 miljoen euro naar Tilburg, weet Het Nieuwsblad. Dat bedrag bleek veel te weinig en werd door Willem II 'weggelachen'. Gent wilde echt zaken doen en bood vijf miljoen euro, maar ook dat was niet naar de zin van technisch directeur Joris Mathijsen van de Tricolores.

De Belgische krant schrijft dat Willem II op een bod van andere geïnteresseerde clubs hoopt, omdat die meer te besteden hebben. Zo zouden clubs als Atalanta en CSKA Moskou een oogje hebben op Ndayishimiye en beduidend meer willen betalen dan de Belgische clubs.

De aanvallende middenvelder maakte vorig seizoen furore bij Willem II. Afgelopen seizoen maakte hij vijf goals en bereidde hij drie keer een treffer van een ploeggenoot. De Tilburgers hopen dat Ndayishimiye een recordbedrag gaat opleveren. Nu is de duurste uitgaande transfer nog steeds die van Mounir El Hamdaoui, die voor zeven miljoen euro naar AZ ging.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie