Vitesse beloont zoon (18) van bekende kickbokser: 'Zelf afgedwongen'

Vitesse beloont zoon (18) van bekende kickbokser: 'Zelf afgedwongen'

24-08-2020 13:58
80

Vitesse ziet toekomst in Million Manhoef. De achttienjarige linksback, zoon van de bekende kickbokser Melvin Manhoef (44), heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract.

Manhoef begint aan zijn vijfde seizoen in Arnhem. Hij kwam in 2016 over van AFC uit Amsterdam en ontwikkelde zich het laatste jaar razendsnel. In de voorbereiding greep Manhoef definitief zijn kans. Vitesse beloont hem nu met een contract tot medio 2023.

Wedden

Meer odds

"Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben met de ontwikkelingen van de afgelopen weken", reageert Manhoef op de clubsite. "Daarnaast zie ik het als loon naar werken. Ik heb een doel voor ogen en daar werk ik keihard voor. Alle kansen die ik krijg wil ik met beide handen aangrijpen."

Technisch directeur Johannes Spors is lovend. "Million heeft met zijn ontwikkeling zelf een nieuw contract afgedwongen. Het is niet voor niets dat we hem al hebben doorgeschoven naar het eerste elftal."

Vitesse legde eerder de talenten Enzo Cornelisse (17), Daan Huisman (18), Espen van Ee (17), Brend Leeflang (18) en Eelco Mostert (18) al vast.