FC Barcelona-fans slaan op tilt: Guardiola wordt gespot in Spanje

FC Barcelona-fans slaan op tilt: Guardiola wordt gespot in Spanje

29-08-2020 16:04 Laatste update: 19:39
43

De geruchten rond Lionel Messi en Manchester City zijn verder aangewakkerd. City-manager Pep Guardiola is gespot in Barcelona en dat kan volgens Spaanse media maar één ding betekenen: een gesprek met Messi.

De kans is groot dat Messi afscheid neemt van FC Barcelona en Manchester City wordt genoemd als mogelijke nieuwe werkgever. Dat Guardiola gespot is in Spanje is opmerkelijk, maar hoeft niets te betekenen. De media in Spanje zijn er als de kippen bij om dat te linken aan een hereniging met Messi. Daarnaast slaan de fans van Barcelona op tilt.

Dat Guardiola en Messi een goede band hebben, is geen geheim. De twee werkten goed met elkaar samen in de periode dat Barcelona aan de top stond van het Europese voetbal. De 49-jarige Guardiola vertrok in 2012 bij Barcelona en was vervolgens drie jaar trainer van Bayern München. Sinds 2016 is hij manager van Manchester City.

Messi heeft als doel om te vertrekken bij Barcelona, maar daar denkt de clubleiding anders over. Zij willen hem juist binnenboord houden, of in ieder geval een flink transferbedrag aan hem verdienen.