Kishna: 'Ik weet dat die kans kleiner is geworden, maar je moet nooit opgeven'

Kishna: 'Ik weet dat die kans kleiner is geworden, maar je moet nooit opgeven'

02-09-2020 08:55
47

Ricardo Kishna denkt wel eens na over waar hij nu zou hebben gespeeld als hij niet met zoveel blessureleed te maken had gehad. Na zijn vertrek bij Ajax in 2015 kwam hij door fysieke problemen nauwelijks meer in actie.

"Ik brak bij Ajax heel snel door en heb nooit het gevoel gehad dat ik daar heb laten zien wat ik écht kon", zegt Kishna, die deze week terugkeerde bij ADO Den Haag, in De Telegraaf. "Ook mijn transfer naar het buitenland (Lazio, red.) kwam snel. Het eerste jaar ging goed, maar ik kreeg toch weer blessures."

Kishna heeft veel en lang getwijfeld over zijn carrière, maar blijft nu hij terug is bij ADO hoopvol. "Natuurlijk denk je dan: stel dat ik nooit geblesseerd was geraakt, waar had ik dan nu gestaan? Maar toch geloof ik erin dat alles gebeurt met een reden", zegt de 25-jarige buitenspeler. "Ik heb Serie A gespeeld, Champions League. Dat zijn dingen die ik koester en waar ik misschien ook de hoop vandaan haal. Misschien kom je daar wel weer, ga ervoor. Ik weet dat die kans kleiner is geworden door mijn blessureverleden, maar ik denk dat je nooit moet opgeven."

Kishna speelde naast Ajax en Lazio ook voor Lille. In 2017 werd hij door Lazio verhuurd aan ADO Den Haag, waar hij na 38 speelminuten weer een zware knieblessure opliep. Afgelopen seizoen overkwam Kishna dat weer.