ED: PSV is eruit met Würzburger Kickers en haalt vierde zomerse aanwinst op

ED: PSV is eruit met Würzburger Kickers en haalt vierde zomerse aanwinst op

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 12:13ma 21-09-2020 om 12:13

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 12:45ma 21-09-2020 om 12:45

Vincent Müller is op weg naar PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De twintigjarige doelman komt over van Tweede Bundesliga-club Würzburger Kickers.

Vrijdag werd duidelijk dat PSV al een persoonlijk akkoord met de sluitpost heeft bereikt. Inmiddels zijn de Eindhovenaren er ook uit met Würzburger Kickers, meldt het ED. Müller wordt na Yvon Mvogo, Philipp Max en Eran Zahavi de vierde zomerse aanwinst. De sluitpost heeft 29 officiële wedstrijden in de benen, maar miste zaterdag de eerste wedstrijd van het nieuwe Tweede Bundesliga-seizoen: Müller behoorde tijdens Würzburger Kickers-Erzgebirge Aue niet tot de wedstrijdselectie.

De Duitse doelman zal naast Mvogo ook landgenoot Lars Unnerstall, Maxime Delanghe en Kyan van Dorp treffen. Waarschijnlijk stroomt hij eerst in bij Jong PSV, waar hij ervaring op mag doen en mag concurreren met Delanghe en Van Dorp. Tot nu toe vervulde Delanghe een 'dubbelrol': de negentienjarige Belg keepte alle wedstrijden van Jong PSV, maar zat ook naast Unnerstall op de bank bij het eerste.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws