Vierde Eredivisie-wedstrijd in zeven jaar: 'Rustiger dan verwacht tegen PSV'

Vierde Eredivisie-wedstrijd in zeven jaar: 'Rustiger dan verwacht tegen PSV'

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 14:07ma 28-09-2020 om 14:07

Door de blessure van eerste doelman Janis Blaswich mocht Michael Brouwer dit weekend eindelijk weer een keer het doel van Heracles Almelo verdedigen in een competitiewedstrijd. De reservedoelman van de Almeloërs deed het alleraardigst en redde in de slotfase zelfs nog een punt voor zijn ploeg.

Brouwer staat sinds 2013 voor Heracles, maar speelde afgelopen weekend pas zijn vierde (!) wedstrijd op het hoogste niveau in Nederland. De doelman kijkt met een goede gevoel terug op het treffen met PSV (1-1). "Ik denk dat we een verdiend resultaat hebben behaald. We hebben een goede pot op de mat gelegd", zegt Brouwer tegen RTV Oost. "We mogen trots zijn op het punt, want het spel was ook goed. Het was rustiger dan ik verwacht had."

De doelman was er medeverantwoordelijk voor dat Heracles nog een punt overhield aan de wedstrijd. De goalie reageerde zeer attent op een poging van Donyell Malen in de slotfase. "Het was geen showduik, fijn dat ik mijn team zo kon helpen aan een puntje", aldus Brouwer, die door de blessure van Blaswich ook de komende weken de kans krijgt. "Het is lekker dat je week in week uit kan spelen. Dit is voor mij persoonlijk wel heel erg prettig."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws