'Vitesse zet overbodige linksback op de transferlijst en wil snel van hem af'

'Vitesse zet overbodige linksback op de transferlijst en wil snel van hem af'

02-10-2020 22:30
28

Vitesse wil nog deze transferperiode van Max Clark af. De Engelse linksback is overbodig in Arnhem, omdat de club aankoop Maximilian Wittek de voorkeur geeft en ook nog de jonge Million Manhoef ter beschikking heeft.

De Gelderlander schrijft dat Vitesse de Britse verdediger 'in de aanbieding heeft gezet op de internationale transfermarkt'. Een club die Clark wil overnemen zal wel een transfersom moeten betalen, aangezien de Engelsman een contract tot medio 2021 heeft.

Wedden

Meer odds

Het management van de linkspoot is al langer op zoek naar een nieuwe club voor de speler, maar naar verluidt zetten zij veel te hoog in. Er gingen geruchten dat Liverpool en Crystal Palace interesse hadden, maar dat bleek helemaal niet waar te zijn. Tot dusver is er nog geen bod binnengekomen bij Vitesse.

In juli 2018 werd Clark van Hull City naar Arnhem gehaald en voor drie jaar vastgelegd. Hij kwam op voorspraak van de ondertussen vertrokken trainer Leonid Slutsky. Na 46 competitiewedstrijden lijkt het avontuur van de Engelsman erop te zitten.