'Barça hoopt Memphis en Man City-verdediger te presenteren op deadline day'

'Barça hoopt Memphis en Man City-verdediger te presenteren op deadline day'

05-10-2020 08:24 Laatste update: 09:04
13

FC Barcelona blijft hopen op de transfermarkt. De club wil op Deadline Day nog twee keer toeslaan en is van plan Manchester City-verdediger Eric García en Olympique Lyon-spits Memphis Depay naar Camp Nou te halen.

De interesse van Barcelona in beide spelers is al langer bekend, maar de financiële situatie van de Spaanse grootmacht zorgt ervoor dat er eerste spelers verkocht moeten worden, voordat er nieuwe spelers naar de club gehaald kunnen worden.

Wedden

Meer odds

Barça gaat maandag een bod van zeventien à achttien miljoen euro inclusief bonussen neerleggen bij City om het contract van García, dat volgend jaar zomer afloopt, af te kopen. Dat meldt Sky Sport Italia. De Premier League-club staat niet onwelwillend tegenover een vertrek van García, want op deze manier houdt het een transfersom aan hem over. Barcelona moet echter wel eerst Jean-Clair Todibo zien te verkopen.

De Spaanse club hoopt daarnaast nog steeds op Memphis. Juninho, de technisch directeur van Lyon, gaf zondagavond aan dat een deal nog steeds tot de mogelijkheden behoort. Ook hier zal Barça eerst moeten verkopen, alvorens ze een bod uit kunnen brengen.