'United schrok van enorm kostenplaatje en grijpt na Haaland ook naast Sancho'

'United schrok van enorm kostenplaatje en grijpt na Haaland ook naast Sancho'

Gepubliceerd: woensdag 7 oktober 2020 om 18:32wo 07-10-2020 om 18:32

Manchester United besloot af te zien van de komst van Jadon Sancho doordat de hele operatie liefst 250 miljoen euro dreigde te kosten. Volgens de Premier League-grootmacht onverantwoord ten tijde van een crisis, zo weet The Guardian.

Borussia Dortmund verlangde een transfersom van 120 miljoen voor Sancho en was niet bereid om water bij de wijn te doen. Daarnaast zou United een flink bedrag kwijt zijn aan salaris en het tekengeld voor de twintigjarige aanvaller en zijn zaakwaarnemer. Ook de standaardheffing van vier procent van de transfersom door de Premier League, bonussen en verzekeringen waren reden om de stekker uit de onderhandelingen te trekken, aldus The Guardian.

United zag eerder om vergelijkbare reden Erling Braut Haaland door de vingers glippen en met Sancho dreigt hetzelfde te gebeuren. The Independent weet dat The Mancunians niet langer de favoriet zijn om de Engels international in te lijven. Liverpool en Bayern München hebben nu de beste papieren, zo melden bronnen rond de speler aan de krant. Sancho zou het geen probleem vinden om het seizoen af te maken bij Dortmund.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws