Memphis: 'Ik ben 26 en transfervrij, dan zullen er toch clubs voor me komen?'

Memphis: 'Ik ben 26 en transfervrij, dan zullen er toch clubs voor me komen?'

10-10-2020 09:33
97

Memphis Depay verwacht dat clubs zich in januari gaan melden bij Olympique Lyon om hem over te nemen. De aanvaller van de Fransen, die bij Oranje als spits fungeert, weet dat hij bijna transfervrij is.

Het contract van Memphis in het Groupama Stadium loopt bijna af en dus verwacht de aanvaller een drukke transferperiode in januari. "Ik ben 26 en bijna transfervrij, dan mag je toch verwachten dat clubs interesse tonen?", zegt een glimlachende Oranje-international tegen het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

Memphis zegt dat hij meerdere clubs verwacht en dus rijst de vraag of hij nog wel naar Barcelona gaat. "Dat zien we dan wel weer. Het is al snel weer januari. Het is afwachten hoe dingen lopen. Niet dat ik zeker wegga, maar de kans dat er straks clubs gaan komen is gewoon groot."

Een zomertransfer naar het Catalaanse team van trainer Ronald Koeman kwam niet rond omdat het salaris van Memphis het plafond van Barcelona zou doorbreken. "Alles was eigenlijk wel rond", zegt hij daarover. "Een paar regeltjes voorkomen dan dat het doorgaat."