Koster overtuigd: 'Het is gewoon absolute top, ik zou hem bij Oranje halen'

Koster overtuigd: 'Het is gewoon absolute top, ik zou hem bij Oranje halen'

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 13:44zo 25-10-2020 om 13:44

Adrie Koster is van mening dat Feyenoord-keeper Justin Bijlow in het Nederlands elftal hoort. De 22-jarige doelman behoedde Feyenoord donderdagavond met een aantal belangrijke reddingen voor een nederlaag tegen Dinamo Zagreb.

Koster is fan, vertelt hij bij Goedemorgen Eredivisie. "Die jongen hoort gewoon in het Nederlands elftal thuis", stelt de trainer van Willem II. "Hij keept voor zijn goal, hij heeft goede reacties, hij is moedig... Hij heeft gewoon alles. Het is gewoon absolute top, wat hij op dit moment laat zien. Ik zou hem erbij pakken." Ook Hans Kraay junior is gecharmeerd van Bijlow. "Ik vind hem in potentie gewoon al twee jaar de beste keeper."

Bijlow heeft dit seizoen zes wedstrijden in alle competities voor Feyenoord gekeept, waarin hij twee keer de nul heeft gehouden. De geboren Rotterdammer heeft elf wedstrijden voor Jong Oranje onder de lat gestaan, maar is nog nooit opgeroepen voor het Nederlands elftal. Bondscoach Frank de Boer zegt zijn prestaties wel op de voet te volgen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws