Cox verbaast vrienden en familie in Engeland: 'Die hebben geen geld meer over'

Cox verbaast vrienden en familie in Engeland: 'Die hebben geen geld meer over'

01-11-2020 07:34 Laatste update: 09:09
93

George Cox speelde zaterdagavond namens Fortuna Sittard tegen Ajax een zeer verdienstelijk duel. De linksback maakte het Antony erg lastig en was verantwoordelijk voor beide Limburgerse treffers in de Arena. 

Cox, die door Fortuna deze zomer definitief overgenomen werd van het Engelse Brighton & Hove Albion, kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd. "Aan de ene kant ben ik trots, ik denk niet dat ik snel weer twee doelpunten in één wedstrijd ga maken", steekt Cox van wal tegenover de camera van FOX Sports. "Aan de andere kant ben ik teleurgesteld, want we hebben veel kansen gecreëerd en hadden misschien wel meer verdiend."

Wedden

Meer odds

De 22-jarige vleugelverdediger denkt dat hij 'thuis' iedereen verrast heeft met zijn doelpunten. "Ik kreeg voorafgaand aan de wedstrijd al berichten van mijn vrienden: Als je scoort krijg je tien euro!, haha. En nu maak ik er twee. Ze hebben geen geld meer over", aldus een grijnzende Cox.

Samen met de verslaggever kijkt Cox nog eens terug naar de tweede goal. "Niet slecht he? De back knalde een afgeslagen bal met veel overtuiging in de bovenhoek. "Zo'n eerste goal geeft je al vertrouwen, toen die bal terugkwam in de blessurtijd wist ik al: deze ga ik ineen keer nemen", sluit Cox af.