'Ik had het naar mijn zin bij Barça, maar er veranderden dingen bij de club'

'Ik had het naar mijn zin bij Barça, maar er veranderden dingen bij de club'

Gepubliceerd: zaterdag 7 november 2020 om 13:00za 07-11-2020 om 13:00

Arturo Vidal vertok de afgelopen transferperiode bij FC Barcelona en kijkt in een uitgebreid interview met Corriere dello Sport terug op zijn tijd bij de Spaanse club. De Chileen kreeg na de komst van Ronald Koeman al snel te horen dat hij niet meer nodig was bij Barça.

Vidal vertrok naar Internazionale. Het is zijn tweede periode in Italië, na zijn tijd bij Juventus (2011-2015). "Ik had het prima naar mijn zin bij Barcelona, we hadden een goede groep. We waren collega's, maar waren ook goed bevriend met elkaar. Wanneer je tevreden bent wil je het liefst op de plek blijven waar je bent, maar er veranderden dingen. Daarom heb ik besloten naar Inter te vertrekken", doelt Vidal op de komst van Koeman.

"Ik ben hongerig om de Serie A te winnen en droom ervan de Champions League te pakken", is Vidal ambitieus. "Ik ben hier vooral vanwege Antonio Conte. We werkten drie jaar samen bij Juventus, wonnen er veel prijzen. Het was een onvergetelijke ervaring. Hij houdt van me, we hebben veel gepraat afgelopen zomer. Hij deed er alles aan om me naar Inter te halen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws