Memphis siert voorpagina in Spanje: sleutel voor toptransfer in handen Braithwaite

Memphis siert voorpagina in Spanje: sleutel voor toptransfer in handen Braithwaite

13-11-2020 13:11
32

De sleutel voor een wintertransfer van Memphis Depay naar FC Barcelona ligt in handen van Martin Braithwaite. Dat meldt Mundo Deportivo vrijdag.

Memphis gaf deze week, na Nederland - Spanje, extra tractie aan zijn waarschijnlijke transfer door zich opnieuw positief uit te laten over Barcelona. Het leidt tot nieuwe speculaties in Spanje, waar Mundo Deportivo de aanvaller van het Nederlands elftal en Olympique Lyon weer op de voorpagina heeft gezet.

Wedden

Meer odds

Ondanks het feit dat Lyon hem in de winterse transferperiode niet wil verkopen, heeft Barcelona toch kortetermijnplannen met Memphis. De Catalaanse grootmacht zou zélf het grootste struikelblok zijn: door het salarislimiet is er weinig mogelijk in Camp Nou. Dáár komt Braithwaite in beeld, aldus MD.

Ronald Koeman ziet geen toegevoegde waarde in de Deense aanvaller en zal proberen hem in januari te verkopen. Alléén als dat lukt, kan Barça doorschakelen naar Memphis. De oud-speler van PSV en Manchester United moet naar verluidt slechts vijf tot zes miljoen euro kosten.