De grote favoriet: gaat Ajax goede Champions League-zaken doen tegen Midtjylland?

De grote favoriet: gaat Ajax goede Champions League-zaken doen tegen Midtjylland?

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 21:00di 24-11-2020 om 21:00

Laatste update: woensdag 25 november 2020 om 20:56wo 25-11-2020 om 20:56

Ajax pakt woensdagavond de draad weer op in de Champions League. In de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland volstaat alléén een overwinning. Dit is jouw kans om te cashen bij TOTO!

Ajax hield gemengde gevoelens over aan de ontmoeting van drie weken geleden. Na een turbulente voorbereiding, inclusief 'corona-explosie', speelde de ploeg van Erik ten Hag een moeizame wedstrijd tegen Midtjylland. Maar het resultaat telt, ook in de Champions League: Ajax haalde de eerste Europese zege van het seizoen binnen (1-2).

Woensdagavond staan de Nederlandse en Deense topclub weer tegenover elkaar, nu in de Johan Cruijff Arena. Dat Ajax wordt gezien als de grote favoriet, is een understatement. Voor een Amsterdamse zege wordt 1,28 keer je inzet uitgekeerd. Het is duidelijk dat alleen winst volstaat: Ajax is met vier punten uit drie wedstrijden de nummer twee in Groep D, achter het foutloze Liverpool. Atalanta staat gelijk in punten, maar heeft na de vernedering door Liverpool (0-5) een minder doelsaldo.

Midtjylland heeft nog helemaal geen punten na de verliespartijen tegen Atalanta (0-4), Liverpool (2-0) en Ajax (1-2). De quotering voor een Deense overwinning in Amsterdam is dan ook torenhoog: 8,05. Ook de kans op een gelijkspel wordt klein geacht. Voor elke ingezette euro krijg je 5,65 terug.

Drie weken geleden maakte Midtjylland tegen Ajax zijn eerste goal ooit in de Champions League. Denk je dat de Denen het óók flikken in Amsterdam? Kies dan voor bijvoorbeeld de bet dat beide teams scoren. Gebeurt dat, dan krijg je 1,66 keer je inleg terug. Houdt Ajax en/of Midtjylland de nul, dan levert dan 2,09 op.

De Champions League dendert door: doet Ajax goede zaken met een nieuwe overwinning op Midtjylland? Speel mee en word Koning TOTO!

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws