Tranen bij Feyenoord-spits Jörgensen: 'Ik werd compleet verrast, trilde helemaal'

Tranen bij Feyenoord-spits Jörgensen: 'Ik werd compleet verrast, trilde helemaal'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 17:18zo 22-11-2020 om 17:18

Laatste update: zondag 22 november 2020 om 17:24zo 22-11-2020 om 17:24

Nicolai Jörgensen werd emotioneel toen hij de Feyenoord-fans zag die hem een hart onder de riem staken op de Erasmusbrug afgelopen woensdag. De supporters steunden de met fysieke ongemakken kampende spits, die stond te trillen op zijn benen.

"Die ochtend was ik vroeg op voor de training en wat andere dingen", vertelt Jörgensen na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in gesprek met FOX Sports. "Ik was erg moe om zeven uur, ik had twee trainingssessies gehad die dag. Ik lag op mijn bank en verwachtte niets. Op een gegeven moment zei mijn vrouw: kijk eens uit het raam. Toen zei ik: laat me alleen, ik wil relaxen. Toen ik uiteindelijk keek was ik compleet verrast. Ik trilde helemaal."

De fans steunden hem met een vuurwerkactie op de Erasmusbrug, voor zijn huis. "Ik werd erg emotioneel, kreeg tranen in mijn ogen. Ik was nerveus", vervolgt Jörgensen. "Ik waardeer de fans heel erg, ik weet eigenlijk niet eens wat ik ervan moet zeggen. Het was zó speciaal. Er is geen enkele manier waarop ik ze daar terug voor kan betalen. Ik kan alleen alles geven, elke wedstrijd. Het was een van de beste ervaringen uit mijn leven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws