AZ-aanvaller denkt aan tijdelijk vertrek: 'Kan een optie zijn, ik heb geen idee'

AZ-aanvaller denkt aan tijdelijk vertrek: 'Kan een optie zijn, ik heb geen idee'

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 23:25ma 23-11-2020 om 23:25

Ferdy Druijf staat open voor een tijdelijk vertrek uit Alkmaar. De spits zit voornamelijk op de bank bij AZ en hoopt bij een andere club minuten te kunnen maken, maar wil daarover eerst in gesprek met de leiding van AZ.

"Ja... Wat moeten we zeggen", begint een lachende Druijf voor de camera van FOX Sports. "Ik kan er niet veel over zeggen eigenlijk. Als je naar het eerste kijkt, weet je het al een beetje eigenlijk. Ik speel niet. Daar moeten we over praten, maar dat komt vanzelf wel. Dat horen jullie dan wel."

De AZ-aanvaller staat open voor een tijdelijk vertrek uit Alkmaar, om bij een andere club speelminuten te maken. "Dat kan altijd een optie zijn, ik heb geen idee. Daar moeten we nog over praten. Laten we nu eerst Europa maar weer ingaan en de komende tijd heel veel wedstrijden spelen", sluit Druijf af.

AZ neemt het aanstaande donderdag in het eigen AFAS Stadion op tegen Real Sociedad. Het vorige treffen tussen de twee teams eindigde in een 1-0 overwinning voor de Spaanse ploeg, maar die score had nog veel hoger uit kunnen vallen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws