'Dit is tekenend voor de situatie waarin Jörgensen zit bij Feyenoord'

'Dit is tekenend voor de situatie waarin Jörgensen zit bij Feyenoord'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 20:12do 26-11-2020 om 20:12

Nicolai Jörgensen kreeg tegen CSKA Moskou niet alleen rood, hij miste vlak voor rust ook nog een dot van een kans voor Feyenoord. Theo Janssen denkt dat het onder meer te maken heeft met zelfvertrouwen en kritiek. Ook Ibrahim Afellay spreekt zich uit.

Jörgensen verkeert al een tijdje niet in beste vorm en dat werd tegen CSKA nog maar eens duidelijk. Hij miste een kans voor open goal. "Dit is tekenend voor de situatie waarin Jörgensen zit", zegt Afellay bij RTL7. "Deze bal moet er gewoon in."

"Als je die kans ziet..Hij gleed naar de bal toe. Als hij doorstapt kan hij gewoon binnentikken. Hij wilde hem met z'n rechterbeen nemen, maar moest het met links doen. Dan was het een goal. Het is ook een kwestie van vertrouwen", zegt Janssen. "Hij heeft de laatste tijd niet veel gescoord en er is kritiek, daar heeft het ook mee te maken."

Toch maakt Feyenoord volgens Janssen een degelijke indruk. "Ze zijn wel oké. CSKA begon goed en was in het eerste kwartier de betere partij. Daarna vond Feyenoord de rust en kwamen er een paar leuke aanvallen uit. Op de eerste tien minuten na doen ze het prima, vind ik."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws