Afellay kan PSV-trainer Schmidt niet volgen: Ik vind het geen goede timing

Afellay kan PSV-trainer Schmidt niet volgen: "Ik vind het geen goede timing"

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 10:38vr 27-11-2020 om 10:38

Laatste update: vrijdag 27 november 2020 om 10:41vr 27-11-2020 om 10:41

Ibrahim Afellay en Theo Janssen zetten vraagtekens bij het besluit van PSV-trainer Roger Schmidt om Mohamed Ihattaren aan de kant te houden. De achttienjarige spelmaker traint de rest van de week individueel.

Ihattaren was ziek en heeft last van de nasleep. Daardoor miste hij de Europa League-wedstrijd tegen PAOK (3-2) en komt hij zondag ook niet in actie tegen Sparta. "Je moet het als waarheid aannemen", reageert Afellay in de studio van RTL7. "Ik vind het geen goede timing. Als je dit voor de wedstrijd tegen Twente al weet en maandag ook, waarom vertel je het dan niet? Als iemand zwak en misselijk is, moet je juist minder trainen."

Theo Janssen denkt er ook het zijne van. "Er zijn weinig spelers die vragen of ze een weekje aan de kant mogen staan. Als speler wil je altijd op het veld staan. Als je moe bent train je gedeeltes mee en ga je niet individueel aan de slag. Ik vind het een beetje apart", aldus de analist. "Het gekke was dat hij best veel speelde. Dat deed hij best goed. Tegen FC Twente speelde hij ineens niet en nu krijgen we dit verhaal. Het kan best waar zijn, we weten het niet, maar ik vind het apart."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws