Arnesen heet 'begeerde' Slot welkom: 'Voor Feyenoord natuurlijk heel belangrijk'

Arnesen heet 'begeerde' Slot welkom: 'Voor Feyenoord natuurlijk heel belangrijk'

15-12-2020 11:20
78

Frank Arnesen is dolblij met de aanstelling van Arne Slot voor volgend seizoen. Volgens de technisch directeur van Feyenoord werd de 42-jarige trainer 'door meerdere clubs begeerd'.

Arnesen raakte het afgelopen jaar overtuigd van het werk van Slot bij AZ. "Arne heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvolle trainer met een herkenbare speelstijl, waarbij spelers zich uitstekend doorontwikkelen, wat voor Feyenoord natuurlijk heel belangrijk is", verklaart de Deen op de clubsite.

Wedden

Meer odds

"Bovendien hebben we er groot vertrouwen in dat straks met hem de prestaties onder Dick Advocaats leiding een goed vervolg kunnen worden gegeven", aldus Arnesen, die aan het einde van het seizoen afscheid neemt van Advocaat. De Kleine Generaal (73) stopt als clubtrainer.

Arnesen hoopt Advocaat een goede uitgeleide te geven. "We willen hier allemaal met goede prestaties in zowel de competitie als de beker zorgen dat Dick zijn loopbaan, in elk geval als clubtrainer, op een heel mooie manier kan afsluiten."