Bazoer droomt nog steeds: 'Dat is één van mijn persoonlijke doelen'

Bazoer droomt nog steeds: 'Dat is één van mijn persoonlijke doelen'

21-12-2020 21:17
48

Riechedly Bazoer zet in op een terugkeer in het Nederlands elftal. De verdediger annex middenvelder van Vitesse is dit seizoen goed in vorm en heeft een rentree bij Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet.

Vitesse won zondagmiddag met 1-0 van Feyenoord en Bazoer was de grote man aan de zijde van de Arnhemmers. De voormalig Ajacied kwam al tot zes interlands en als het aan hem ligt blijft het daar niet bij. "Eén van mijn persoonlijke doelen is terug te keren in Oranje", laat Bazoer weten tegenover het Algemeen Dagblad.

Goed spelen tegen Feyenoord kan daarbij helpen. "Dit zijn belangrijke wedstrijden als je naar Oranje wil", weet ook de man met rugnummer tien bij Vitesse. "Tegen topteams wil ik laten zien wat ik kan. Het gaat op persoonlijk vlak én met het team erg goed. Het is ook mooi om nu goed te spelen. Maar ik ben niet bezig met Oranje."

Bazoer wil gewoon doorgaan met goed spelen, zoals hij dat tegen de Rotterdammers al deed. "Feyenoord stelde zich op ons in en dat is een compliment voor Vitesse. Wij hebben gewoon ons spel gespeeld. En ik voel me daar zeer goed bij."