'PSV heeft goede relatie met Raiola en hervat spoedig de onderhandelingen'

'PSV heeft goede relatie met Raiola en hervat spoedig de onderhandelingen'

01-01-2021 19:52
40

PSV gaat op korte termijn de gesprekken met Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren over contractverlenging oppakken. Dat geeft De Telegraaf aan. De Eindhovenaren hebben een goede relatie met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van het tweetal.

Dumfries (medio 2023) en Ihattaren (medio 2022) liggen nog wel even vast in het Philips Stadion, maar toch wil PSV snel in gesprek met het tweetal. Kort na de jaarwisseling zullen de Eindhovenaren met Raiola in gesprek gaan, zo valt te lezen in de ochtendkrant. Een snel akkoord met één van beider spelers wordt echter niet verwacht.

PSV zou volgens De Telegraaf niet al te veel haast hebben met het contract van Dumfries, omdat de captain nog twee jaar over heeft. In het geval van Ihattaren hopen de Eindhovenaren 'ruim voor de zomer' een deal te kunnen aankondigen. Op dat moment heeft de talentvolle spelmaker nog maar een contract voor een jaar en niet verlengen heeft grote invloed op zijn transferwaarde. Geduld is voorlopig nog even nodig.

De formatie van trainer Roger Schmidt staat, met Dumfries en sinds kort ook Ihattaren in de vaste basisopstelling, tweede in de vaderlandse Eredivisie. De Eindhovenaren hervatten op zondag 10 januari de competitie met een bijzonder belangrijke uitwedstrijd bij koploper Ajax.