Breaking news

BILD heeft weer nieuws over PSV-trainer Schmidt, 'op het lijstje bij Hertha BSC'

AD: Ajax heeft slecht nieuws voor Álvarez, transfer naar La Liga uitgesloten

AD: Ajax heeft slecht nieuws voor Álvarez, transfer naar La Liga uitgesloten

Gepubliceerd: vrijdag 8 januari 2021 om 21:42vr 08-01-2021 om 21:42

Laatste update: zaterdag 9 januari 2021 om 14:04za 09-01-2021 om 14:04

Edson Álvarez moet een transfer naar Valencia voorlopig uit zijn hoofd zetten. De Mexicaan heeft van de clubleiding van Ajax te horen gekregen dat een transfer naar de Primera División op het moment niet bespreekbaar is.

Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdagavond. Valencia was concreet en wilde Álvarez verlossen van zijn reserverol, maar daar heeft Ajax vooralsnog een streep doorheen gezet. De Mexicaan mag in de winterse transferperiode niet vertrekken uit Amsterdam.

Trainer Erik ten Hag gaf eerder al aan zijn selectie intact te willen houden met het oog op de zware tweede seizoenshelft die eraan zit te komen. Álvarez begon het seizoen als basisspeler, maar na de transfer van Davy Klaassen speelde hij nog maar vijftig minuten in de Eredivisie

Álvarez kan in Spanje herenigd worden met zijn gezin. Hij moest het in Amsterdam lang stellen zonder zijn partner en dochter, omdat zijn vriendin bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst niet in aanmerking kwam voor een voorlopige verblijfsvergunning. Inmiddels is dat probleem verholpen, maar ideaal is het allerminst voor het gezin.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws