'Frankfurt passeert Zirkzee en haalt man van 63 miljoen terug van Real Madrid'

'Frankfurt passeert Zirkzee en haalt man van 63 miljoen terug van Real Madrid'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 17:49di 12-01-2021 om 17:49

Joshua Zirkzee lijkt een huurtransfer naar Eintracht Frankfurt definitief te kunnen vergeten: Luka Jovic moet de nieuwe spits van Die Adlerträger worden. Volgens Spaanse en Duitse media keert de 23-jarige Serviër na anderhalf jaar Real Madrid terug op het oude nest.

Jovic haalde in 2019 de halve finale van de Europa League met Eintracht Frankfurt en werd vervolgens voor 63 miljoen euro ingelijfd door Real Madrid. Veel indruk heeft hij echter niet gemaakt bij De Koninklijke. De international van Servië moest het voornamelijk doen met korte invalbeurten en kwam vooral in het nieuws door het negeren van coronaregels.

Nu staat hij voor een tijdelijke terugkeer bij zijn oude club, melden onder meer Marca en Sky Germany. Naar alle waarschijnlijkheid wordt er deze week nog een akkoord bereikt over een huurdeal tot het einde van het seizoen.

Dat nieuws heeft ook gevolgen voor Zirkzee. Eintracht Frankfurt zocht naar een alternatief voor de vertrokken Bas Dost en dacht ook aan diens landgenoot, die mag vertrekken bij Bayern München. De vacature in de spitspositie zal dus ingevuld worden door Jovic.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws