Breaking news

LIVE: Ajax speelt tegen zichzelf bij RKC en wordt gered door de lat

Snoei haalt invaller na 20 minuten al naar de kant: Die viel verschrikkelijk in

Snoei haalt invaller na 20 minuten al naar de kant: "Die viel verschrikkelijk in"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 23:55vr 26-02-2021 om 23:55

De Graafschap speelde vrijdagavond een zeer zwakke wedstrijd tegen Jong AZ en trainer Mike Snoei liet zich van zijn meest genadeloze kant zien. Hij liet Rick Dekker in minuut 66 invallen voor Danny Verbeek, maar verving diezelfde Dekker twintig minuten later alweer door Camiel Neghli.

Daar had Snoei ook alle reden in, liet hij na afloop weten aan ESPN. "Die viel verschrikkelijk in...", oordeelde de trainer van De Graafschap. "Hij schiet zelfs nog twee keer een bal zo over de zijlijn. Ja, dat is niet goed. Je moet ook gefocust zijn als je invalt. Het ligt dan niet alleen aan Rick Dekker, maar op dat moment voegt hij weinig toe. En we hadden een extra aanvaller nodig, dus dan keren we het weer om."

De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie kon puntenverlies tegen de nummer achttien echter niet meer voorkomen. Snoei zag het in aanloop naar de wedstrijd al misgaan tijdens de trainingen. "Nou ja, dat zeg ik niet voor niets voor een wedstrijd. Gisteren (donderdag, red.) was het ook heel onrustig. Ze deden wel hun best, maar het zag er niet goed uit. En vandaag (vrijdag, red.) ook: ik vond dit bijzonder moeizaam."

De Graafschap staat nog steeds op een directe promotieplek, maar heeft achtervolger Almere City de kans gegeven langszij te komen. De nummer drie mag zondag tegen koploper SC Cambuur proberen om zijn achterstand van vier punten op De Graafschap te verkleinen: daarna heeft Almere City nóg een wedstrijd tegoed.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws