LIVE-discussie: Buijs wijzigt op twee posities, bijzondere rentree van Velthuizen

LIVE-discussie: Buijs wijzigt op twee posities, bijzondere rentree van Velthuizen

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 13:43zo 28-02-2021 om 13:43

FC Groningen tegen Fortuna Sittard is een duel tussen een ploeg die op een play-offplaats staat en een ploeg die daar graag wil komen. De gasten uit Limburg staan negende en zullen minstens nog één plekje moeten stijgen om na dit seizoen nog aan het toetje deel te mogen nemen.

Danny Buijs heeft twee wijzigingen doorgevoerd in zijn elftal ten opzichte van het gelijke spel (0-0) tegen Feyenoord van vorige week. Eén daarvan is noodgedwongen: Damil Dankerlui vervangt de 'afwezige' Gabriel Gudmundsson. Daarnaast kiest de trainer voor Sam Schreck op het middenveld. Dat gaat ten koste van Ramon Pascal Lundqvist.

De grootste verrassing bij Fortuna vinden we onder de lat. Oudgediende Piet Velthuizen, die vanaf het begin van deze week meetrainde in Sittard en een contract kreeg, mag meteen het doel verdedigen. Yanick van Osch, normaliter eerste doelman van de Limburgers, is geblesseerd en Alexei Koselev zou bezig zijn met een transfer naar het buitenland.

Opstellingen

FC Groningen: Padt; Dankerlui, Itakura, Te Wierik, Van Hintum; Van Kaam, Schreck, El Hankouri; Suslov, Strand Larsen, Da Cruz.

Fortuna Sittard: Velthuizen; Tirpan, Angha, Janssen, Cox; Tekie, Rienstra, Seuntjens; Semedo, Polter, Flemming.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws