Update: vijfduizend kaarten voor Nederland-Letland binnen paar uur uitverkocht

Update: vijfduizend kaarten voor Nederland-Letland binnen paar uur uitverkocht

17-03-2021 14:11 Laatste update: 14:07
87

Er mogen tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland op 27 maart vijfduizend supporters in de Johan Cruijff Arena aanwezig zijn. De wedstrijd is een onderdeel van een reeks Fieldlab-testevenementen.

Nederland speelt op 27 maart zijn tweede wedstrijd in de WK-kwalificatiegroep tegen Letland en mag daarbij weer supporters in het stadion verwelkomen. De KNVB meldt dat er vijfduizend kaarten beschikbaar zijn voor de interland in de Johan Cruijff Arena. Tijdens de kwalificatiewedstrijd tegen Letland vindt er een nieuw onderzoek plaats van Fieldlab Evenementen. De supporters mogen alleen onder strikte voorwaarden de interland bijwonen.

De interland op 27 maart wordt het grootste onderzoek van Fieldlab tot nu toe en middels het onderzoek wordt onderzocht hoe er op een veilige en verantwoordelijke manier weer volle stadions gerealiseerd kunnen worden. Tijdens Nederland-Letland ligt de focus op het testbeleid (sneltesten) en het gebruik van de CoronaCheck App. Wanneer het onderzoek gunstige uitkomsten laat zien, kan dit het proces naar volle stadions versnellen.

Kaartjes voor de wedstrijd tegen Letland kunnen gekocht worden via online ticketshop van de KNVB. Op woensdag 17 maart 09.00 uur start de kaartverkoop voor de Oranje Clubcardhouders. De verkoop van de overige kaarten start woensdagmiddag 17 maart om 15.00 uur.

Update: De vijfduizend beschikbare kaarten voor de wedstrijd tussen Nederland en Letland op 27 maart gingen in een rap tempo over de toonbank. De kaartverkoop ging woensdagochtend om 09.00 uur van start en rond 14.00 uur waren alle tickets verkocht. De wedstrijd maakt onderdeel uit van een reeks Fieldlab-testevenementen, om te kijken of er op een verantwoordelijke manier weer toeschouwers toegelaten kunnen worden in de stadions.