'Akkoord ver weg: PSV deinst terug voor forse vraagprijs van FC Twente'

'Akkoord ver weg: PSV deinst terug voor forse vraagprijs van FC Twente'

18-03-2021 06:44
229

De transfer van Joël Drommel naar PSV dreigt op losse schroeven komen te staan. De Eindhovenaren willen niet voldoen aan de vraagprijs van FC Twente van liefst 6,5 miljoen euro, meldt Voetbal International.

PSV bereikte onlangs al een persoonlijk akkoord met Drommel over een contract voor vijf seizoenen en leek de deal snel af te willen ronden. De onderhandelingen met Twente verlopen echter zeer moeizaam. De Tukkers verlangen de hoofdprijs voor 24-jarige doelman, die nadat de optie in zijn contract wordt gelicht nog tot medio 2022 vastligt.

Wedden

Meer odds

Twente zit onder meer hoog in de boom doordat een aanzienlijk percentage van de transfersom naar Drommel en zijn vader gaat. Het gaat om een bedrag van meerdere tonnen, weet VI. Een andere belangrijke reden is dat Twente nog altijd hoop koestert dat ook Ajax zich zal melden. De Amsterdammers informeerden al eens naar de sluitpost. In Enschede hoopt men dat Ajax concreet wordt, zodra er meer duidelijkheid is over de schorsing van Andre Onana.

PSV wil in de komende dagen een nieuw bod uitbrengen, maar vindt 6,5 miljoen veel te veel. De Eindhovense club denkt aan drie à vier miljoen. Door het verschil is 'er een scenario denkbaar dat de clubs er niet uit gaan komen en dat Drommel gewoon nog een jaar bij Twente zal blijven', aldus VI. Met Lars Unnerstall haalde Twente echter al een opvolger in huis.