AZ-coach Jansen geeft duidelijk signaal af aan PSV: 'Zal zondag niet anders zijn'

AZ-coach Jansen geeft duidelijk signaal af aan PSV: 'Zal zondag niet anders zijn'

Gepubliceerd: donderdag 18 maart 2021 om 15:28do 18-03-2021 om 15:28

AZ-trainer Pascal Jansen kijkt uit naar het treffen met PSV van aankomend weekend. Zondag nemen de twee ploegen het tegen elkaar op in het AFAS Stadion. Jansen is niet van plan om tactische wijzigingen door te voeren tegen de Eindhovenaren.

AZ won eerder dit seizoen met 1-3 op bezoek in het Philips Stadion. De AZ-trainer is echter op zijn hoede. "PSV is een elftal dat inmiddels wat completer is. Madueke en Gakpo hebben ze een tijd gemist, Götze is weer aanwezig. Ze hebben goede spelers, maar die hebben wij ook. Het belooft een mooie wedstrijd te worden", begint Jansen in gesprek met het clubkanaal.

Tegen Vitesse paste AZ de tactiek aan op de tegenstander, tegen PSV zal dat minder het geval zijn. Daarbij wijst Jansen naar de eerdere overwinning in Eindhoven. "Als we ons aanpassen doen we dat om er beter van te worden. We hebben ze in Eindhoven verslagen op een voor AZ herkenbare manier, dat zal zondag niet anders zijn. Het was een hele intense wedstrijd. We moesten heel lang knokken om de voorsprong vast te houden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws