'Natuurlijk kunnen wij de beker van Ajax winnen, echt alles kan gebeuren'

'Natuurlijk kunnen wij de beker van Ajax winnen, echt alles kan gebeuren'

03-04-2021 13:24 Laatste update: 13:48
113

Dat Ajax oppermachtig is in de Eredivisie zegt nog helemaal niets over de uitslag in de bekerfinale, stelt Vitesse-verdediger Jacob Rasmussen. De Deense stopper van de Arnhemmers kijkt uit naar de finale en vindt dat Vitesse niet bang moet zijn voor de koploper van de Eredivisie.

Op 18 april staan Vitesse en Ajax tegenover elkaar in de finale van de KNVB Beker.Rasmussen ziet dat Ajax in de Eredivisie vaak met speels gemak de overwinningen aaneen rijgt, maar dat zegt volgens de centrumverdediger nog niets over de uitkomst van de bekerfinale. "Natuurlijk kunnen wij de beker winnen. Het mooie van bekerwedstrijden is dat je altijd kans hebt, die zijn anders dan die in de competitie", stelt Deen in een interview met Voetbal International.

Rasmussen refereert aan de eerder gewonnen wedstrijden tegen de traditionele topclubs uit Nederland. "En tegen Ajax waren we niet minder", doelt Rasmussen op de 2-1 zege van Ajax eerder dit seizoen in Amsterdam. "Vitesse hoeft voor niemand bang te zijn. En ik ben sowieso al voor niemand bang. Laat ze maar bang van míj zijn. Echt alles kan gebeuren en pas op, we hebben tegen alle grote teams goed gespeeld", sluit Rasmussen af.