Van Bergen 'huilend in de bus' na mislopen shirt Robben: 'Ik regel wel wat'

Van Bergen 'huilend in de bus' na mislopen shirt Robben: 'Ik regel wel wat'

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 22:30zo 11-04-2021 om 22:30

Laatste update: maandag 12 april 2021 om 08:16ma 12-04-2021 om 08:16

Mitchell van Bergen voelde zich na FC Groningen-sc Heerenveen even de koning te rijk nadat hij het shirt van Arjen Robben wist te bemachtigen. De 21-jarige vleugelaanvaller uit Oss moest het shirtje uiteindelijk teruggeven, omdat het verloot zou worden onder seizoenkaarthouders van FC Groningen.

Dat wist Van Bergen nog niet toen hij na afloop Omrop Fyslân te woord stond. "Hij kwam toevallig – een soort van – op me aflopen. Dat was de kans om het te vragen", glunderde de rechtsbuiten, die hét pronkstuk van zijn shirtjescollectie gescoord dacht te hebben. "Ik heb er al best veel: Ziyech heb ik, Matthijs de Ligt, heel veel spelers", somde hij op. "Maar Robben is toch een Nederlandse legende."

Nadat Van Bergen het felbegeerde 'rentreeshirt' van Robben in had moeten leveren, verscheen Heerenveen-trainer Johnny Jansen voor de microfoon van datzelfde Omrop Fryslân. "Mitch zit nu te huilen in de bus", aldus de lachende Jansen. "Dat mag. Maar ik zorg wel dat hij een shirt krijgt met nummer tien erop of zo. Ik ga wel wat voor hem regelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws