Letsch doet opmerkelijke onthulling: 'Hij brak zijn arm, een week voor de finale'

Letsch doet opmerkelijke onthulling: 'Hij brak zijn arm, een week voor de finale'

23-04-2021 14:42
22

Vitesse-trainer Thomas Letsch blikt vooruit op de kraker tegen Feyenoord, van aankomende zondag. Na de verloren bekerfinale tegen Ajax, staat in het duel tegen de Rotterdammers de vierde plaats op het spel.

"Heerlijk, zo'n wedstrijd na de finale. Alles staat weer op het spel", vertelt Letsch in gesprek met Voetbal International. "We gaan met een voorsprong op de ranglijst naar die wedstrijd toe. We gaan met vertrouwen, we zijn sterk en daarom staan we ook boven Feyenoord nu", aldus de oefenmeester van Vitesse.

Het is voor beide clubs van belang om het seizoen op de vierde plaats te eindigen, omdat deze plek direct toegang geeft tot de derde voorronde van de Europa Conference League. Vitesse heeft deze plaats momenteel in handen, maar Feyenoord hijgt de Arnhemmers op twee punten achterstand in de nek.

De Duitse trainer heeft nog een opmerkelijke onthulling in huis over Maximilian Wittek. "Niemand weet het. Hij brak z’n arm tegen ADO Den Haag. De dag daarna is hij geopereerd en een week later stond hij in de finale." Wittek is tegen Feyenoord ook weer van de partij. Jacob Rasmussen daarentegen niet, hij is geschorst na zijn rode kaart in de bekerfinale tegen Ajax. Eli Dasa is niet fit en zal zondag ook niet in actie komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie