Immers duidelijk: 'Dat interesseert me niets, daar veeg ik mijn reet mee af'

Immers duidelijk: 'Dat interesseert me niets, daar veeg ik mijn reet mee af'

25-04-2021 09:35
39

NAC Breda lijkt directe promotie wel te kunnen vergeten na de 1-2 nederlaag tegen Excelsior van vrijdagavond. Lex Immers trekt zich niets aan van de kritiek op de ploeg uit Breda en stelt dat er slechts één elftal is in de Keuken Kampioen Divisie dat mooi voetbal speelt: SC Cambuur.

"Er is nog geen dag geweest in de voetballerij dat ik niets over kritiek heb gehoord. Kritiek, op wie dan ook, of het nou op de spelersgroep is of op de technische staf. Dat interesseert me niets, daar veeg ik mijn reet mee af. Je hebt altijd meningen binnen de voetballerij, daar heb je niets aan", laat Immers niets aan duidelijkheid te wensen over in gesprek met Omroep Brabant.

Dat het spel van NAC de laatste weken niet best is, wil Immers niet zeggen. "Dat vinden jullie, jullie hebben een zwart beeld van de wedstrijden die wij spelen. Af en toe hoor je wat dingen langskomen, ik vind dat er best wel kritisch naar het spel wordt gekeken. (...) Mensen denken dat wij alleen maar 'lange ballen-voetbal' spelen."

Het hoort bij de Keuken Kampioen Divisie, zo vindt Immers. "De enige ploeg die in deze competitie de pannen van het dak speelt is Cambuur. Welkom in de Keuken Kampioen Divisie, het is vechtvoetbal."