Daily Mail: RB Leipzig, Leicester en AC Milan willen '£15m-rated PSV-winger'

Daily Mail: RB Leipzig, Leicester en AC Milan willen '£15m-rated PSV-winger'

27-04-2021 07:47 Laatste update: 10:01
93

PSV-aanvaller Noni Madueke staat er goed op in het buitenland. Het Engelse The Daily Mail geeft een flinke slinger aan de geruchtenmolen en stelt dat Leicester City, AC Milan en RB Leipzig de verrichtingen van de jonge Engelsman in de gaten houden.

De negentienjarige Madueke werd in het verleden al gelinkt aan Crystal Palace, Leeds United, Bayern München en verschillende Europese topclubs, nu noemt The Daily Mail Leicester, Milan en Leipzig. In Engeland verwacht men dat Madueke ongeveer vijftien miljoen pond, omgerekend zo'n zeventien miljoen euro, moet kosten.

PSV haalde Madueke ongeveer drie jaar geleden transfervrij op uit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur. De Engelsman maakte vorig seizoen zijn debuut voor PSV en de teller staat vooralsnog op 33 optredens in de hoofdmacht van PSV. Hierin wist hij negen keer te scoren en gaf hij acht assists.

De interesse van Leicester City voor Madueke komt niet uit de lucht vallen. Manager Brendan Rodgers probeerde de aanvaller in 2018 naar Celtic te halen, waar hij op dat moment nog actief was. Madueke koos echter voor een avontuur bij PSV. Milan en Leipzig worden gezien als andere kanshebbers, maar verwacht wordt dat er meerdere clubs loeren op de handtekening van de Engelsman.