Feyenoord komt met bevestiging: Pratto loopt breuk op, operatie zondagavond

Feyenoord komt met bevestiging: Pratto loopt breuk op, operatie zondagavond

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 18:03zo 09-05-2021 om 18:03

Laatste update: zondag 9 mei 2021 om 19:12zo 09-05-2021 om 19:12

Lucas Pratto komt niet meer in actie voor Feyenoord. De Rotterdamse club bevestigt enkele uren na de Klassieker dat er een breuk is geconstateerd. De Argentijnse spits wordt zondagavond nog geopereerd.

De voet van Pratto klapte in de verloren Klassieker dubbel na een sliding op Davy Klaassen. De 32-jarige spits verging van de pijn en kon niet meer zelf overeind komen, waarna scheidsrechter Danny Makkelie floot voor het einde van de wedstrijd. Bij onderzoek in het ziekenhuis is een breuk geconstateerd.

Het betekent dat Pratto zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. El Oso komt dit seizoen niet meer in actie en over een maand loopt zijn huurcontract af. De Rotterdamse club leenden hem sinds de winterstop van River Plate.

"Hij lag in de kleedkamer en ik heb hem alleen een hand kunnen geven", zei Feyenoord-aanvaller Bryan Linssen over zijn onfortuinlijke ploeggenoot. "Er viel niet veel te zeggen." Door het schokkende beeld besloot ESPN het moment van Pratto's blessure niet te herhalen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws