Nagelsmann keihard: Angeliño krijgt maximale straf en mist wedstrijd van het jaar

Nagelsmann keihard: Angeliño krijgt maximale straf en mist wedstrijd van het jaar

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 19:59wo 12-05-2021 om 19:59

Laatste update: woensdag 12 mei 2021 om 20:08wo 12-05-2021 om 20:08

RB Leipzig-trainer Julian Nagelsmann is klaar met Angeliño. De Spaanse linksback heeft de maximale straf opgelegd gekregen en mag niet meedoen aan de finale van de DFB Pokal, vrijdag tegen Borussia Dortmund.

Nagelsmann heeft Angeliño (24) definitief uit zijn selectie geschrapt. "Ik hoef hier niet in te gaan op de redenen", meldde de succestrainer van Leipzig, die in de zomer overstapt naar Bayern München. Duitse media weten echter meer: volgens BILD is Nagelsmann zwaar geïrriteerd door het gedrag van Angeliño.

De oud-speler van NAC Breda en PSV presteerde afgelopen weekend ondermaats tegen Borussia Dortmund (2-3 verlies). Nagelsmann wilde vervolgens een reactie zijn op de training, maar die kwam er niet: Angeliño gooide er met de pet naar en maakte een 'beledigde indruk', aldus BILD.

Nagelsmann heeft daardoor besloten Angeliño te verbannen voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Het botert al langer niet tussen de twee: enkele weken geleden uitte de Spanjaard nog zijn ongenoegen over het feit dat hij niet mocht spelen, terwijl hij naar eigen zeggen wél fit was, tot ergernis van Nagelsmann.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws