Koeman spreekt zich uit over zijn toekomst: 'Ik wil doorgaan als dat het geval is'

Koeman spreekt zich uit over zijn toekomst: 'Ik wil doorgaan als dat het geval is'

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 13:20za 15-05-2021 om 13:20

Ronald Koeman verwacht dat hij ook komend seizoen de trainer van FC Barcelona is. De Spaanse grootmacht lijkt kansloos in de strijd om de Primera División-titel na de mindere prestaties van de afgelopen weken. Koeman heeft de hoop echter nog niet opgegeven.

Op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Celta de Vigo van zaterdag gaat Koeman in op zijn situatie bij Barcelona. "Om te zeggen dat alles twee weken geleden perfect was en dat alles nu verschrikkelijk is... Dat is niet waar", vertelt Koeman, die verwacht ook volgend seizoen de trainer te zijn van Barça. "Het belangrijkste is dat je het gevoel hebt dat de club vertrouwen in je heeft. Ik wil doorgaan als dat het geval is."

Het feit dat Óscar Mingueza de laatste wedstrijden van het seizoen mee gaat spelen bij Barcelona B, wil volgens Koeman niet zeggen dat de hoop op de La Liga-titel al vervlogen is. "We hebben al eerder een comeback gemaakt, dat heeft ons veel moeite gekost. Ook Atlético en Real verliezen punten. Het is waar dat we een grote kans hebben laten liggen tegen Granada, maar we hebben het maar over één wedstrijd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws