Memphis spreekt zich uit over Barça -interesse: 'Laat dat duidelijk zijn'

Memphis spreekt zich uit over Barça -interesse: 'Laat dat duidelijk zijn'

29-05-2021 08:30 Laatste update: 14:06
54

De situatie rondom Ronald Koeman heeft voor Memphis Depay geen invloed op zijn eventuele transfer naar Spanje. De 27-jarige aanvaller, die deze zomer uit zijn contract loopt bij Olympique Lyon, hoopt wel dat Koeman mag blijven bij FC Barcelona.

Memphis verlaat Frankrijk deze zomer na vijf seizoenen en staat in de belangstelling van meerdere clubs, waaronder het Barcelona van Koeman. "De interesse is daar", bevestigt Memphis voor de camera van NOS. Het mogelijke ontslag van Koeman heeft geen invloed op een eventuele transfer van Memphis naar Spanje. "Ik denk niet dat dat moet uitmaken als Barcelona interesse in je heeft. Het is een fantastische club, maar er zijn meer mooie clubs."

Wedden

Meer odds

Desondanks hoopt Memphis dat Koeman ook volgend jaar aan het roer staat bij Barcelona. "Ongeacht waar ik heen ga zou ik het mooi vinden als hij bij Barcelona blijft. Sowieso voor hemzelf." Memphis heeft officieel momenteel geen club, maar maakt zich daarover niet al te druk. "Ik heb geen dingen gepland, deze situatie is voor mij ook nieuw. Wat ik nu wil en wat ik nu doe ik me voor de volle honderd procent focussen op het Nederlands elftal, want dit (het EK) is natuurlijk een geweldig moment. Laat dat duidelijk zijn. Laten we er ook zo mee om gaan en er iets moois van maken."