Slot realistisch: 'Moeten nog een aantal spelers vinden, dat weten we'

Slot realistisch: 'Moeten nog een aantal spelers vinden, dat weten we'

10-07-2021 17:03 Laatste update: 17:04
48

Arne Slot is tevreden met het spel van Feyenoord, ondanks de 2-0 nederlaag tegen het Zwitserse Young Boys. De oefenmeester heeft genoeg positieve punten voorbij zien komen in het oefenduel.

"Ik heb genoeg gezien wat ik wilde zien", begint Slot na de wedstrijd in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik wilde graag tegen Young Boys spelen. De intensiteit van deze wedstrijd was hoger dan de voorgaande duels die wij speelden. Ze zetten ook heel hoog druk. De eerste tien minuten waren we zoekende. Daarna hebben we de draad opgepakt en zelf ook kansen gekregen."

Vooral het feit dat Young Boys ook hoog druk wil zetten, vond Slot nuttig. "We kregen geen tijd om op te bouwen. Desondanks zag ik ook weer Kökcü die Sinisterra voor de keeper zette. Na de rust komen alle wissels aan beide kanten en is het een andere wedstrijd."

Slot kijkt met een positief gevoel terug op de trainingsweek. "We misten alleen Leroy Fer een paar trainingen en wedstrijden, verder hebben we fysiek ook stappen gezet. Ik vind dat we qua spel zijn waar we hadden kunnen zijn. Maar het is geen geheim dat we ook nog paar spelers moeten vinden dan alleen uit de jeugdopleiding. Dat weten we."