Tegenvaller voor Cillessen: 'enkele weken uitgeschakeld' na volgende blessure

Tegenvaller voor Cillessen: 'enkele weken uitgeschakeld' na volgende blessure

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 09:58do 22-07-2021 om 09:58

Een tegenvaller voor Jasper Cillessen: de Nederlander, die het plezier onder de nieuwe Valencia-coach José Bordalás weer teruggevonden zou hebben, heeft een spierblessure opgelopen. Hij staat 'een aantal weken aan de kant'.

Dat meldt het Spaanse Marca. Cillessen stond vorige week vrijdag onder de lat tijdens de eerste oefenwedstrijd van Valencia in aanloop naar het nieuwe seizoen. Hij kreeg twee treffers om zijn oren tegen Europa League-winnaar Villarreal, maar Valencia won wel (3-2). Cillessen moest woensdag echter verstek laten gaan, toen zijn ploeg speelde tegen het Griekse Atromitos (3-0 winst). De Nederlander heeft een spierblessure opgelopen en staat een paar weken langs de kant.

Het nieuwe Primera División-seizoen begint voor Valencia op 13 augustus. De ploeg speelt dan tegen Getafe, de oude club van Bordalás. De nieuwe trainer van de club uit de sinaasappelstad heeft zijn vertrouwen al uitgesproken in Cillessen en er wordt verwacht dat de Nederlander komend seizoen de eerste keeper zal zijn van Valencia. Cillessen miste deze zomer het EK vanwege een coronabesmetting en kende vorig seizoen het nodige blessureleed. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws