'Tottenham bereikt mega-akkoord met Internazionale: minimaal 70 miljoen euro'

'Tottenham bereikt mega-akkoord met Internazionale: minimaal 70 miljoen euro'

08-08-2021 13:38 Laatste update: 13:42
52

Internazionale dreigt na Romelu Lukaku ook Lautaro Martínez kwijt te raken. De Argentijnse spits (23) zou hard op weg zijn naar Tottenham Hotspur.

Tottenham en Inter zijn akkoord over een transfersom van ruim 70 miljoen euro, meldt The Times zondag. Door bonussen kan het bedrag nog veel verder oplopen. Daarmee lijkt Tottenham een gevoelige slag te slaan: ook Arsenal was nadrukkelijk in de markt voor Martínez. The Gunners kunnen nog reageren op het Spurs-bod.

Het is de bedoeling dat Martínez naast Harry Kane gaat spelen in het Tottenham Hotspur Stadium. De Engelse aanvoerder moet blijven, ook al heeft hij zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester City. Martínez zou zelf nog geen akkoord hebben bereikt met Tottenham.

Als Martínez daadwerkelijk verkocht wordt door Inter, dan raakt de kampioen van Italië zijn complete voorhoede kwijt. Lukaku is immers op weg naar Chelsea, dat 115 miljoen euro voor de Belgische spits gaat betalen. Martínez speelde bij Inter twee seizoenen samen met Lukaku en was goed voor 31 goals en negen assists.