Belangstelling uit binnen- en buitenland voor Harroui: 'Zaakwaarnemer zegt weinig'

Belangstelling uit binnen- en buitenland voor Harroui: 'Zaakwaarnemer zegt weinig'

15-08-2021 18:12
33

De kans bestaat dat Abdou Harroui in de laatste twee weken van de transferperiode nog vertrekt bij Sparta. Hij houdt de deur voor een transfer nadrukkelijk open.

"De transferwindow duurt nog twee weken, dus er kan nog van alles gebeuren", zegt Harroui tegen ESPN. "Ik zeg het ook tegen mijn vrienden en teamgenoten: ik ben er nog niet echt mee bezig. Natuurlijk wil ik een stap maken, maar ik blijf alles geven voor Sparta."

Toch verklapt Harroui dat er veel interesse is. Op de vraag of clubs zich hebben gemeld bij zijn zaakwaarnemer, antwoordt hij bevestigend. "Eredivisie-clubs? Ja, ook. Het mooie is: mijn zaakwaarnemer zegt niet veel tegen mij. Pas als er iets officieel is. Anders gaat het onbewust in je hoofd spelen en ben je misschien vijf à tien procent minder scherp op het veld. We gaan het zien. Top-zes? Dat zou een mooie stap zijn. Het buitenland ook. Ik wil het hoogst haalbare."

Nederland of Marokko
In de tussentijd is het ook de vraag voor welk land Harroui zijn interlands wil spelen. De lach bij de international van Jong Oranje lijkt te verraden dat hij voor Marokko kiest. "Ik moet er met mijn directe omgeving over gaan praten, dan zal het snel blijken."