Schmidt vergelijkt Benfica met Ajax en stelt dat PSV 'top level' moet zijn

Schmidt vergelijkt Benfica met Ajax en stelt dat PSV 'top level' moet zijn

17-08-2021 23:50 Laatste update: 18-08-2021 13:03
178

Roger Schmidt denkt dat PSV op 'top level' moet zijn om het Benfica lastig te kunnen maken woensdagavond. De PSV-trainer stelt dat zijn ploeg iets speciaals moet doen om de groepsfase van de Champions League te bereiken.

"Benfica is een heel goed team, met veel individuele kwaliteiten", begint Schmidt op de persconferentie voor de wedstrijd. "In balbezit komen ze bijna altijd tot een oplossing. We moeten ervoor zorgen dat we ze ver weg houden van onze goal en moeten goed verdedigen als een team. Daar zijn we klaar voor. Na een goede voorbereiding willen we de groepsfase van de Champions League halen."

Wedden

Meer odds

Schmidt vergelijkt Benfica met Ajax, laat hij desgevraagd weten. "Alle tegenstanders zijn nu moeilijk", zegt hij. "We verwachten morgen een zware kluif, maar hebben vertrouwen in onze eigen kwaliteiten. In de vorige Europese wedstrijden moesten we een hoog niveau halen en dat moeten we nu ook weer doen. De kracht van de twee teams is aanvallend voetbal. Of we favoriet zijn of niet, maakt me niet uit. Die discussie laat ik aan de buitenwacht."