Vrouw van Kraay jr. poeiert talkshows af na 'Van Gaal-show': Het is gewoon klaar

Vrouw van Kraay jr. poeiert talkshows af na 'Van Gaal-show': "Het is gewoon klaar"

18-08-2021 12:12
88

Hans Kraay jr. heeft geen zin meer om zijn persoonlijke botsingen met Louis van Gaal op te rakelen. Om die reden zegde hij de laatste dagen verschillende talkshows af.

Kraay werd uitgenodigd om terug te blikken op de memorabele interviews in de aanloop naar het WK van 2014, waarin hij en Van Gaal elkaar naar het leven stonden. "Dat is geweest en dat moet je ook niet meer willen opzoeken. Het is ook helemaal niet interessant", zegt Kraay bij het ESPN-programma Voetbalpraat.

"Enkele televisieprogramma's hebben mij gevraagd en willen dan weer oude fragmenten laten zien, maar mijn vrouw heeft ze allemaal afgepoeierd. Het is gewoon klaar. Het is spannend geweest. Mijn moeder, die nu van boven kijkt, is blij dat ik het niet meer doe. Die vond het verschrikkelijk. Pascal Kamperman doet het nu en die doet het uitstekend."

Kraay zag dinsdag bij de officiële presentatie in Zeist naar eigen zeggen 'een grote Louis van Gaal-show'. "Waarom die vijandigheid? Zijn vrouw, Truus, een intelligente vrouw, iemand zal toch zeggen: Louis, tenzij iemand een buitenproportionele vraag stelt, wees charmant. Dat zou toch voor ons allemaal een nieuwe Van Gaal zijn geweest?"