'Heerenveen hoopt op middenvelder (23) van Noorse kampioen Bodø/Glimt'

'Heerenveen hoopt op middenvelder (23) van Noorse kampioen Bodø/Glimt'

23-08-2021 21:11 Laatste update: 21:11
40

SC Heerenveen is in de markt voor Patrick Berg (23). De middenvelder van de Noorse Kampioen FK Bodø/Glimt wordt door de club uit Friesland gezien als 'een hele interessante speler'.

De Noorse krant VG meldt maandagavond dat Heerenveen al een bod heeft neergelegd bij Bodø/Glimt, al wil de club dat in gesprek met Voetbal International niet bevestigen. Ook de Leewarder Courant maakt melding van de interesse van Heerenveen in Berg. Er wordt verwacht dat Bodø/Glimt Berg niet voor een zacht prijsje wil laten gaan. Berg stond eerder deze zomer al in de belangstelling van Griekse en Turkse clubs, maar Bodø/Glimt wees biedingen van ongeveer twee miljoen euro resoluut af.

Wedden

Meer odds

Heerenveen lijkt daarom te willen wachten tot de laatste week van de transfermarkt. Mitchell van Bergen lijkt voor het vertrijken van de deadline de overstap te maken naar Middlesbrough, terwijl Joey Veerman hoopt op een stap hogerop. Mochten Van Bergen en Veerman daadwerkelijk vertrekken, dan komt technisch manager Ferry de Haan in actie. Heerenveen wil daarnaast ook nog een extra spits aan de selectie toevoegen.