Manchester United-website bezwijkt onder grote drukte na Ronaldo-nieuws

Manchester United-website bezwijkt onder grote drukte na Ronaldo-nieuws

27-08-2021 19:11
58

De website van Manchester United is gecrasht na het grote nieuws over Cristiano Ronaldo. The Red Devils maakten vrijdag bekend dat de Portugese superster na twaalf jaar terug gaat keren op Old Trafford.

Mensen die nu een bezoek brengen aan de website van United, krijgen een foutmelding op hun beeldscherm. De site is overbelast nadat het bericht over Ronaldo online kwam. De transfer van de 179-voudig international is overigens nog niet helemaal rond: er moet nog een persoonlijk akkoord bereikt worden en Ronaldo moet de medische keuring doorkomen. De kans lijkt echter klein dat de spectaculaire transfer nu nog afketst.

Manchester United betaalt Juventus naar verluidt rond de 28 miljoen euro voor Ronaldo. De 36-jarige aanvaller zal zijn handtekening gaan zetten onder een tweejarig contract. Ronaldo gaat dertig miljoen op jaarbasis opstrijken in Manchester. Tussen 2003 en 2009 maakte de doelpuntenmaker naam bij United. In totaal kwam hij in zijn eerste periode tot 292 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij 118 doelpunten maakte.

Vorig seizoen liet de ervaren Ronaldo ook zien dat hij van grote waarde was voor Juventus. In 33 competitieduels scoorde hij maar liefst 29 keer. Daarmee kroonde Ronaldo zich tot topscorer van de Serie A.