Fati senior koopt acht Barça-shirts van zoon: 'Ik heb er geen woorden voor'

Fati senior koopt acht Barça-shirts van zoon: 'Ik heb er geen woorden voor'

03-09-2021 12:50
49

Na de breuk met Lionel Messi is Ansu Fati de nieuwe nummer 10 van FC Barcelona. Zijn vader is zo trots als een pauw: deze week meldde hij zich in één van de fanshops van Camp Nou om acht shirts van de achttienjarige aanvaller te kopen.

"Het is indrukwekkend, ik heb er geen woorden voor", stamelt Bori Fati tegenover Deportes Cuatro als hij de shirts met de naam van zijn zoon en nummer 10 ziet. "Niemand kan zich voorstellen hoe dit voelt. Het is heel gek. We hebben een heel zware tijd gehad en vaak gehuild. Ansu ook. Hij is erg sterk, maar het zijn negen heel zware maanden geweest."

Fati was bijna een jaar uit de roulatie met een slepende meniscusblessure. Inmiddels staat hij voor zijn rentree, en dat wordt gevierd door zijn vader, die naar Camp Nou toog om uit eigen zak acht Barcelona-shirts voor zijn gezin te kopen.

"Ik wens niemand toe wat wij hebben meegemaakt, zelfs mijn ergste vijand niet", aldus Fati senior over de zware knieblessure van zijn zoon. "Maar het leven gaat door. Ik heb veel slapeloze nachten gehad, maar hebben ook altijd de liefde van Barcelona gevoel. We zijn één familie." Barça-president Joan Laporta wil naar verluidt snel verlengen met Fati.